onsdag 6 februari 2013

01.21 föddes hon!

Så är då strax dagen D här, dagen med stor 3a som i Tiril 3 år! Galet. 01.21 natten till 7 februari 2010 kom vår lilla tjej, så efterlängtad. Tidigare på kvällen hade det spelats första deltävlingen av Melodifestivalen på radio, med bla. Frispråkarns "Singel" och Salem el Fakirs "Keep on Walking". För evigt inetsade låtar om man säger så, värkar och lustgas har den effekten. ;)

Idag har jag varit på skolan 12-16, först hade vi genomgång om andningsstopp m.m, väldigt intressant, gjort allt förr men alltid behövligt med uppfräschning av kunskaperna.
Sen vi kom hem blev det blodpuddning och bacon-middag, sen bad för skruttarna!
 

Fina blivande 3-åringen.

Nu sitter vi och ser på "Totall Recall", nyinspelningen. Den var en av filmerna i nyaste LoveFilm-paketet.
Vi ska slå in Tirils alla paket till morgondagen då det blir sång, paket och kaka på sängkanten, innan M far på jobbet och Kiron till dagis. Sen kommer jag och skruttan mysa själva en stund, jag har tänkt hinna baka en sockerkaka ev. med hennes hjälp. ;) Och det blir nog en del uppvaktning av släkt och vänner också...
En av presenterna hon ska få är detta dockhus jag köpt på bytardag, ett riktigt 70-tals. ;) Härliga medaljongtapeter va?
Har köpt några Pippimöbler till, vi får fylla det allt eftersom, vad dyrt det är med dockhusprylar!!! Det blir en salig blandning av diverse känner jag, men skruttan blir nog glad ändå. Hon älskar dockhus!

Toalett-tapeten. =)
Ja nu är det bäst man slår in paketen, och filmen är ju spännande också...!

2 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till 3-åringen!!
Åh vad kul med dockskåp! Jag hade ett likadant när jag var liten som vi hade kvar länge och tapetserade om så småningom när mina flickor var små. Vi har en affär här i stan som heter Oves säljlager och där hittade vi en hel del möbler till huset som var billigare. Intresset falnade och för några år sedan kastade vi det, (var inte mycket kvar som var helt heller). Men när Bella skulle fylla 4 år gjorde vi ett stort barbiehus i 2 delar som fortfarande finns kvar och som vi köpt och gjort möbler till, det leks inte så mycket med det, men det ligger så mycket arbete på det så kasta vill vi inte göra. Spara kanske till framtida barnbarn? :)

Kramen

Catarina sa...

Gratta Tiril från mig! Hoppas ni får en härlig dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...