tisdag 16 oktober 2012

Pussel-pyssel!

Jobbat 1 natt av 2, ska strax iväg igen. Sovit lite dåligt idag, får se hur natten går... =) Tar med mig lite att greja med i de lugnare stunderna under natten, inatt sydde jag tex. i några knappar på byxor, och sydde igen några små kuddar till Kiron. Funderar skarpt på att försöka ta upp virkning, om man kan friska upp kunskaperna...=)
 Sen är jag ledig till fredag, är ju mycket spännande som händer under tiden! Kiron fyller ju år på torsdag och det blir lite besök då, och så ska vi hinna förbereda lite kalas till söndag också! 

Här är ett pyssel som blivit klart, var ju ett bra tag sen jag köpte detta kub/klosspussel just med detta i åtanke. Jättefint gammalt pussel.

 Ta-da! En unik tavla kom till med hjälp av loppisfyndad ram (2 kr ;o)), plastfolie (får nog byta ut till bättre kvalité dock, denna är så oklistrig), tejp och papper. =)

Tack vare plastfolien kan vi byta motiv när vi vill också. 

Tavlan passar in i Tirils rum precis så bra som jag trott.  
Idag har vi fått en hel del snö här, inte mycket som ligger kvar men ändå. Imorse när jag gick hem spöregnade det och blåste, jag hade vanliga joggingskor och blev dyngsur in på sockarna....

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...