torsdag 7 oktober 2010

Tirils vikt och längd 8 månader, förkyld pappa och boktips!

Hej på er! Usch vilket tråkigt väder det blev idag... Tirils 8 månaders-dag, och även min svåger Mats födelsedag, grattis till dig Mats!!!
Fått en bra natt inatt, gör sån stor skillnad. Kroppen känns lite bättre även om jag fortfarande har ont när jag sätter mig och ställer mig upp.
M är hemma från jobbet idag, knallförkyld. Vi har haft besök av Anticimex som gjort en gratiskoll av huset då vi bytt försäkring till Folksam. =) Det såg bra ut.
Tiril visade sin bästa sida på BVC igår, var så go o gla! Hon är 9965 g tung och 71,5 cm lång , och har hattmått 44,3 cm. Stor tjej, ligger stadigt på övre kurvan!!
Det blev en lugn dag efter promenaden till och från BVC (den tog på kroppen!) Kiron mumsar äpple och Tiril trummar på hans huvud...=)
Bus!
Och mer bus!
Jag o storskrutt.
Oxå en busig lillskrutt igen!
Kiron fick börja använda sin vinterjacka igår kväll när han var ute med M, riktigt kallt nu! Här har han oxå sina nya fina skor (om de syns?!=))
Vill avsluta inlägget med att tipsa om ljudboken jag lyssnar på nu, "Tyst gisslan" av Jeffrey Deaver, spännande och svår att "lägga ifrån sig"!!
Handlar om en klass med döva flickor och deras två lärare som blir tagna som gisslan av tre män som rymt från ett fängelse.

1 kommentar:

Tova sa...

Vi hade också en bra natt faktiskt, nu känner man sig lite som en människa igen ;)

Åh stora tösen, hon ser så härlig och go ut :) Elliot väger fortfarande inte ens 8 kilo, men vi jobbar på att försöka göra honom mer matglad... haha :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...