lördag 23 oktober 2010

Korvgrillning på en kylig dag!

Idag har det varit kallt!! Vi tog en tur till Eriks och stan i förmiddags, och det blev premiär för vinteroverallen för Tiril...Hehe M hade lite svårt att få på den, kan bero på att han satt benen fel och snott overallen ett kvarts varv, haha!!
Men söt är tjejen i den! Kiron fick en traktor på leksaksaffären för han har varit så duktig med kiss-ormen (som jag för övrigt tror vi är klara med nu=)), jag köpte mascara och lite annat nödvändigt.
Vi var också på Videoteket en sväng och hyrde "Bolt", 15 kr för en vecka, bra pris!
Kiron hälsade på en välbekant figur....Det blev ganska sen lunch på McDonalds, och vi gick kring 17-tiden ut till en grillplats i närheten och grillade korv! Mysigt men lite kallt!
Kiron tyckte det var spännande med "Tomte-spruta" som han kallade det, hahaha!
Var så mysigt med en eldstad, synd att man inte gör detta oftare.
Hungriga....

Nu är det kvällsfix, Kiron och M duschar och sen är det min tur...Tiril sitter och leker. Jag har bakat (fuskat lite med färdig mix) morotskaka idag till Blingo-partyt imorgon. I övrigt har vi mest varit ute och ränt hela dagen så inte mycket har gjorts här hemma.
Ser verkligen fram emot Blingo imorgon, Kiron ska få något fint, har bara svårt att bestämma vad....Men det lär ni nog få se efteråt! =)
Kram på er och ha en skön lördagkväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...