söndag 8 augusti 2010

Vad som hänt i dagarna tre! Djurpark, bad, gåstol, kalas!

Hej hej! Idag regnar det, jag ska strax sy lite (kliar i fingrarna!!) , men här kommer lite nytt från oss de senaste dagarna! =) Har försökt komprimera bilderna så det inte ska bli så massivt!

TORSDAG: BAD SNIBBENJa som sagt i torsdags grejade vi här hemma, byggde på uterummet o pysslade på förmiddagen...kring 14 pallrade vi oss iväg och badade i hettan...Superskönt! Vårt favoritbad för tillfället är Snibben i Ramvik. =)
Ser ni förresten vad duktig skruttan blivit på att sitta själv? =)
FREDAG: JUNSELE DJURPARK
På fredag blev det en tripp upp till Junsele Djurpark med min bror Johan och hans tjej Jennie. När vi stannat på OK för att fika lite innan vi gick in i parken träffade Kiron på en gammal bekant...som gått och skaffat sig fruga!
Försök till familjeposering...som ni ser gick det sådär...! =)
Var många spännande djur att titta på, och Kiron var faktiskt riktigt intresserad, även om lekparken de har där lockade kanske lika mycket!
M har precis slängt till kamelen en kvist som låg utanför stängslet...herregud den vill man inte bli biten av, svisch sa det så hade han tuggat i sig hela grenen!
Björnarna, överst honan med ungar, under hanar (?) En är iallafall vad jag vet Loke, hannen som sägs vara en av Sveriges största.
Hela gänget som var med. =)
De stora vita lejonen var inte där i år, men ungarna var där!! Nästan så nära så man kunde klappa dem! ( Är nog dock inte tillrådligt...) Superbusiga små kissekattungar! Kiron tyckte tigern var ganska läskig...trots det skyddande glaset...men fin!!
I Barnens Zoo fick han klappa på getter bla! =)
Sen tivolit då...vår ganska åkrädde son ville bara åka såna där maskiner man stoppar en tia i...så då fick han göra det då! Körde grävmaskin och flygplan, och små elbilar runt en liten stad. =)
Innan vi for hem åt vi middag på Björnfällan... Jennie hade tur och vann tipsrundan vi deltog i när vi gick runt i parken! Här får hon segerkram av Tiril.
LÖRDAG: KALAS!!
Igår lördag fyllde min syster Maria år så vi besökte henne. Kiron fick klappa på fler djur...deras söta kanin Hugo som de nyss skaffat!
Mormor pussar på Tiril.
3 kalasbilder med Tiril...Som till sitt förtret inte fick smaka nån tårta denna gång. Allt såg ju så smaskigt ut!
På kvällen for min syster och såg Roxette i Sundsvall...åh hade jag oxå velat göra, nostalgi!
Vi for förbi några loppisar på väg hem, och köpte en gåstol till Tiril...blev en gulblå, på bilden saknas lek-insatsen. Skulle vi hitta nån billig och fin senare till henne får vi köpa den då, denna var så billig ändå , 50 kr, och nu har vi en så länge. (Eller faktiskt 2 för vi har Kirons gamla kvar oxå, den är helblå...får väl variera oss, haha!)

1 kommentar:

Maria sa...

Fart och fläkt...vad mycket ni hunnit med, och riktigt trevligt verkar ni ha haft! Mysigt med alla djuren i djurparken! Duktiga Tiril, vad stor hon har blivit!

Jätte snyggt familjefoto ju! haha!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...