tisdag 17 augusti 2010

Dagisstart-tankar, uterumsbygget och bytardagsdatum.

Kiron har en lång tid fått sova så länge han vill, men han brukar oftast vakna kring 8 nån gång. Idag är det ju dax för dagis (förskola), så vid 7.45 gick jag in till honom och började dra upp persienner osv. Men han gnäller: Vill sova mer! Jaja, jag gick ut igen, och han sussar vidare... Är tänkt att han ska vara på dagis vid 8.30, men vi får väl se. Jag är lite velig och kanske lite orolig för hur det ska gå att börja på dagis för honom igen, då det blir en helt ny avdelning, de har omstrukturerat och gjort storbarns och småbarnsavdelning, och Kiron ska vara på storbarns, och de håller till på andra avdelningar än hans gamla... Tur iallafall att han fått behålla två av de bekanta "fröknarna"(pedagogerna, jag vet!!!)
Men det blir ändå bättre att börja denna vecka än nästa, för nästa tisdag ska jag och lillan iväg på BVC och är inte lika tillgängliga om det inte skulle gå bra.
Känns också som om dagis-starten på nåt sätt lixom är slutet på sommaren, defenitivt...VILL INTE DET!! Men men vi får försöka njuta av solen som finns kvar ändå.
Tänkte uppdatera uterumsbygget lite, så här mycket har det hunnits med nu...och för tillfället står det stilla pga. virkes och pengabrist. =)
Snart börjar bytardagarna igen, brukar ju oftast vara 3 häromkring! Den 28 Augusti är det på Parketten, den 4-5 September är det på Brännaborg, och den 25 September är det i Säbrå! Skriv upp det! =)

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Så spännande med dagis start igen och ny avdelning! På onsdag börjar Oscar skolan och Tobbe som ska börja sexårsversksamheten börjar inte förrens den 6 sep tycker det verkar lite sent! Men dom tar in några barn i taget, in delade i små grupper. Så det är ju bra ialla fall. Kian och Vide har fått en dagis plats till att börja den 23 Agusti på samma dagis som Loke Från familjeliv och jag har så svårt att bestämma mig om de ska börja eller inte. Åh vad kul med bytar dagar ska börja hålla utkik efter sånt här. Har alltid missat dom på senare tid. Åh vad fint ut huset blev. Jätte fint! Må så gott!

Bella sa...

Åh känner samma som du inför dagisstart. Gabriel är ju från och med idag en stor kille och har också börjat på stora avdelningen med nya fröknar och nytt hus! Men det verkar funka bra! Han har ju umgåtts med fröknarna förut vid utelek och så har de haft lite inskolning under våren så barnen har varit på stora och hälsat på och ätit tillsammans med dem.
Han har fått tagit över syrrans hylla så han har samma nu! =)

Altanbygget har ju kommit långt ju...ser så gott som klart ut förutom målning och foder... ;)

Och ja sambon och hans tvillingbror är inte lika...de är 2 äggs...det syns att de är syskon bara! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...