tisdag 11 augusti 2009

Livstecken från stugälskaren!

Hej!!!
Vi är fortfarande i stugan, men idag är vi nere i Bollsta och hjälper mamma o pappa med lite pyssel, de håller på måla om huset och så...Så då tänkte jag att jag skulle ge ett livstecken ifrån mig!=)

MVC-besöket gick bra, men vi fick inte höra några hjärtljud, barnmorskan sa att de blivit rekommenderade att inte göra det längre före vecka 20 med den maskinen, för den hade nån värmeutveckling som kunde påverka fostret på sätt man inte visste...Jaja... Så det var ju synd. Hoppas allt står bra till med den lill*! Den 27/8 ska vi på ultraljud, längtar och är nervös!

Tycker mig ha känt några små rörelser därinne iallafall. Kommit till det stadiet nu att jag knappt längre kan sova på rygg eller höger sida, för då får jag inte tillräckligt med luft, känns det som. Andfådd till o från. Och ont i ryggen ständigt...Hade precis likadant med Kiron. Svårt bara att vänja sig av med att vända sig i sömnen... I övrigt är jag fortfarande trött trött och det går inte att sova bort. Och illamåendet hänger med. Men snart så går det väl HOPPAS JAG över!

Ja det var lite klagomål från den i övrigt lyckligt gravida och semesterlediga...=) Vi ska väl vara i stugan åtminstonde denna vecka ut, så får vi se om vi kommer tillbaka till civilisationen sedan. Har ju lite man skulle behöva ta itu med hemma också.
Mattias var hem en sväng igår och kollade till huset, och tömde då också kameran så jag har tyvärr inte så många bilder att visa, men slänger in två, en på mina badpojkar, de badar i princip varje dag oavsett väder, som ni ser på de mörka molnen på denna bild...
Och lille solblonde sommarkillen är på denna bild ivrig att komma i vattnet!

Imorgon blir det mums på kräftor med mina kära föräldrar!!!
Hoppas ni alla har det härligt och varmt och behagligt!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Men där är du ju!!!!


Jag funderade faktiskt häromdan om det hänt nåt allvarligt då du brukar blogga flitigt!! *saknat*

Skönt att du bara haft trevlig semester och njutit av din graviditet.

UL= spännande!!!

Kram

rino sa...

Tack för din kommentar på min blogg, jag ska försöka fota några ottobre och lägga ut på tradera.

Du verkar bo i min mormor o morfars hemtrakter, morfar född i härnösand o mormor i nordanåker. Min gammelmorbror bodde i bollsta och var en stor lokalpatriot. Var där i somras, jättevackert.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...