söndag 23 augusti 2009

I'm Back!!!

ÅH vad skönt det är att vara hemma!!! Härligt härligt!!!
Vi kom hem i går kväll. Varit i stugan i nästan 4 veckor, underbart där men underbart att komma hem också...
Kommer skriva liten uppdatering om vad vi haft för oss på sistonde, och lägga ut bilder, men nu kikar jag bara in för att säga hej på er!
Imorgon ska vi åka till Birsta för att inhandla lite nödvändigheter till bilen bla. så det blir en ganska tidig morgon. Och på tisdag ska Kiron på förskolan!
Vi har så mycket kvar vi tänkt ta itu med på semestern...bla. lägga ut tradera-auktioner, rensa Kirons garderob, sätta in fotona i Kirons babyalbum (nä, jag har inte gjort det än, herregud...!), välja ut massa foton till framkallning, rensa några fler garderober, sätta staket på tomtgränsen, ta itu med lite nödvändig mail, hinna sy en del, inhandla lite inför hösten... Ojoj listan kan göras lång.
Också såg jag att besökslistan börjar närma sig 5000, då kanske jag måste fixa nån tävling också!!! Vi får se...=)
Sovatajm nu, vi har hyrt film och sett ikväll. Pöss på er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att ni är hemma igen, det har onekligen varit lite glest med uppdateringar här ett tag nu ;-). Jag tror att Kiron och Vincent kommer gå på samma avd på förskolan, går han på Hyddan? Där går V iaf! Ha det bra så ses vi säkert nåt!
KRAM
Erika B

Maria sa...

Kul att se att du är tillbaka! Ni verkar ha haft en underbar semester i stugan! *avis* vill också ha en stuga att åka till! Kramen

Ztampe sa...

Välkommen tillbax. =)
Låter så mysigt att ha en stuga och komma hemifrån ett tag.
Kram

solokatt76 sa...

Välkommen tillbaka till verkligheten!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...