onsdag 26 augusti 2009

Junsele djurpark, kalas och slappning...

Sitter här och lägger ut de resterande auktionerna på Tradera, sammanlagt blir det 33 auktioner med bara tyger!
Har också gått igenom lite bilder och vad vi haft för oss i stugan. Självklart har det varit en massa bad(iallafall för killarna, jag är en badkruka nuförtiden!), sol (när den ville visa sig) bokläsning och vi har sett minst en film per kväll!! Många bra filmer!

Lägger upp vecka för vecka lite bilder...V.32:Kiron är så stolt när han får köra liten vagn själv! Jag sitter på bryggan, ska ta ett kvällsdopp. Sjön på dagen...
Då min syster fyllde 30 år, 7 Augusti, var vi såklart med och firade. Här åker Moa och Wilma, Kirons kusiner, sin stora rutschkana! Kiron testar deras studsmatta. Till helgen for vi till Junsele djurpark och hälsade på djuren, både riktiga och inte lika riktiga...Kiron var helt orädd och satte sig i Trollet Ruskes famn! Ser på lamorna med ungar!Stor älgtjur! Och stor tiger som kändes farligt nära, men det är en tjock glasruta emellan...tror den spanade in Kiron som något gott! Vi ser på björnarna!Vi avslutade dagen med en liten flygtur...det var en trött liten unge som slocknade i bilen på väg hem!

Veckans bästa film: 27 Dresses.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...