fredag 10 juli 2009

Gårdag med BilBingo och mysfilm.

Hej på er!
Igår gjorde vi mycket men ändå inte...=) När Kiron sov lunch sydde jag litegrann, och sen han fått mellis for vi till Bollsta. Där åt vi tacos hos mina föräldrar, innan vi for upp till stugan med Kiron och installerade honom hos farmor. Han vinkade glatt när vi for, mot Ramvik. Där väntade mina föräldrar. BilBingo! Från kl. 19.00 till nästan 21.55. Kul var det, M vann 100 kr och hade vunnit 300 kr till om han inte varit så seg att se att han hade Bingo, + att pappas tut inte fungerar om inte bilen är igång så M fick slänga upp dörren och tuta med en krånglande gastuta...så då missade vi de pengarna...Morr!

Jaja, trevligt var det iallafall trots ihållande hällregn. På hemvägen hyrde vi faktiskt en film trots den sena timmen, hittade Halloween-Unrated, äntligen fick jag se den!!! Den var jättebra! Är galen i Halloween-filmerna! Hade inte ens problem att hålla mig vaken fast vi satt uppe till 1.20... (Den var 2 timmar lång!)
Fick ju sovmorgon idag, M är nu och hämtar Kiron hos farmor, de hade tänkt stanna i stugan han och Kiron i helgen men den är upptagen så de blir här hemma med mig som bara sover hela dagarna, då jag ska jobba i helgen. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

det där med bilbingo låter så mysigt, men seg karl du har då;-). lät inte riktigt så mysigt med halloween-film. inte min smak direkt, men smaken är som baken.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...