onsdag 23 maj 2018

Våriga april.

Hej hej! Den senaste veckan har Kiron varit hemma förkyld med hosta och några dagar feber, Mattias var också hemma några dagar förra veckan och de två senaste dagarna har Tiril varit hemma. Blivit två vabbdagar förra veckan, annars har vi kunnat lösa det på annat sätt. Imorgon är det tillbaka till skolan för Kirons del iallafall och förhoppningsvis Tirils med... Jag jobbar mycket kvällar den här veckan, men har nu två dagar ledigt innan jobbhelg. Behövligt, det är mycket just nu!!! 

Nu är det ju snart slut på Maj, men här är lite övriga bilder från April. Vår var verkligen temat på den månaden!! 
Jag fick lite uppdaterad vårfrisyr (som ni kunnat se i tidigare inlägg också), över 1 decimeter kortare och rött! Det röda har sen tvättats ut och blivit mer gyllenblont. 

Cykelpremiär såklart!! 


Och för mig joggingpremiär. Som jag längtat, och det är såå härligt att få komma ut och springa igen! Snart är det Vårruset också. ;) 

Nya vår/sommarkläder har inhandlats en del, bl.a. en tunnare kappa för mig. 

Älskar verkligen våren då det finns så mycket vackert att titta på i naturen, bl.a. alla fina solnedgångar. 


Och till sist, i slutet på månaden, bikinipremiär!!!

Nu är det ju verkligen sommarväder ute, vad det exploderat ute på bara en månad! Det trodde man aldrig i vinter då snön låg tjockare än i mannaminne.. Herregud vilken vinter. Snörekord, och nu i veckan som varit värmerekord! Nu lever man upp! =) 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ja våren har varit fantastiskt härlig måste jag säga. Ont om tid att både blogga själv och att läsa andras men ska försöka läsa ikapp lite nu. Kappan passade dig otroligt bra måste jag säga! Jättesnygg!! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...