måndag 8 januari 2018

Nyårsafton 2017!

Hej på er! 8 dagar in på det nya året. Hej vad det går! 
Här kommer inlägg om vår superroliga nyårsafton! Vi firade med och hos Horns tillsammans med två andra familjer+ en singelkille.
9 vuxna och 7 barn totalt. =) 
Temat var Glamour och eftersom jag inte fått använda klänningen jag köpt till 28-dagsbalen så tog jag den till nyår istället! ;) 

Fr. vänster Theres, Lisa & Tim, Gustav (som är gift med Theres lillasyster). 

Vi 2 ;) 

Samuel, Per, och Theres lillasyster Erika. =) 

Vi hade beställt grillbuffé från ICA, jättemycket och god mat och skönt att ingen behövde stå och slita med matlagning! Till efterrätt blev det glass med goda tillbehör. 

Barnen var alla utom en i liknande ålder, mellan 7-11 år så de mixade fint tillsammans. 

Minstingen Vilgot är bara 6 månader. ;) 

Det blev en mycket rolig och fin kväll, god mat och dryck, massa prat och roliga människor både de vi känner väl och de vi fick lära känna bättre! Det blev också lite olika lekar både för barn och vuxna, Theres är jätteduktig på att hitta på sånt skoj! =) Haha den här där man har varsin ballong bunden runt fotleden och ska försöka stampa sönder de andras, den gav mig blåmärken dagen efter men kul var det! =D 

Till tolvslaget gick vi ut till isbanan och skickade upp risballong, kikade på andras raketer och skålade! Det blev också sång för Theres eftersom hon fyller år på nyårsdagen =). 

Efter det gick vi hem till Horns en stund till innan uppbrott och läggdax. En mycket rolig nyårsafton tycker både vi och barnen! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ni verkar oxå ha haft en fin nyårsafton! Skönt att catera när man är många. Dock är det för oss en del av firandet att vi träffas och lagar maten tillsammans. Oftast har vi hjälpts åt att åka och handla den oxå men så blev det inte i år.Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...