fredag 31 oktober 2008

Is it the boogeyman???!!


HAPPY HALLOWEEN!!!!!
Det blir inte fläskfilé i morgon, det blir ikväll istället, ikväll tänkte vi pynta lite (sambon är galen i Halloween, och jag klagar inte, tycker det är supermysigt med skräckpynt) och äta god mat och se skräckfilm, kanske en av mina favoriter, original Halloween, den såg vi förra året! Kanske vi får påhälsning av nåt litet spöke också, förra året när Kiron var nyfödd var det flera som knackade på vår dörr för godis...=)Så nu städar jag lite så det blir gjort innan kvällen och man slipper tänka på det. Har klätt Kiron i spöktröja och skelettmunkjacka, hade fladdermusbyxor också men de råkade det ske en olycka i...så nu har han vanliga jeans! Så söt! Önskar kameran fungerade så jag kunde sätta ut en bild på honom!
I övrigt snöar det här...marken är täckt av ett vitt lager...
Det var jättegott med kålpudding igår, mamma lagar alltid god mat. Kiron fick också äta det, tyckte det var gott. Blev lite sen kväll för honom för vi var iväg och handlade efter, men jag gjorde ändå en repris och la mig och läste när han somnat!
Nej...nu är det nog dax för lite lunch för lillen. Hoppas alla får en riktigt ryslig Halloween med mycket godis och läskiga skräckfilmer!
(Om ni gillar skräckfilm såg jag förresten att de skulle visa en "Scream-awards"gala inatt på 5:an, kan ju vara värt att se...)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...